Omtaler

Det nevnes for ordens skyld at Fusion of Asia og Bonsai Sushi er drevet av samme gruppe mennesker.

Agderposten

Min ungdomstid tilbrakte jeg i fiskerbyen Esbjerg på den danske vestkyst, hvor jeg ble godt vant til fersk fisk. Jeg utviklet fintfølende smaksløker og luktesans når det gjelder denne råvaren. Jeg er ikke noe videre tilhenger av ymse fis- keretter som bare smaker ”fisk”. Skal jeg først spise fisk bør jeg kunne skille mellom hva slags type fisk det er.

Det var derfor jeg med stor skepsis entret restaurant «Fusion Asia» på Langbryggen i Arendal. Genereltpleierjegikkeågåutog spise på grunn av standard og prisnivå, men jeg hadde hørt mye godt om stedet og inviterte derfor familien på et restau- rantbesøk.

Helt rått (Agderposten)

Agderposten

«Ryktene om en ny kuli- narisk opplevelse på Langbryggen i Arendal har også nådd Smith og Smule. Take away restauranten Bonsai Sushi har slått ut veggen til det gamle Tapperiet i Lang- bryggen og utvidet med restauranten Fusion of Asia. Nå sier ryktene at det er mulig å få asiatisk gourmetmat der, sa Smule.»

Fantastisk fusion (Agderposten)

TS-Avisen Aust-Agder

Det er en sunn trend som skyller over Aust-Agder. Sørlandsbyene flommer snart over av sushirestauranter og sushiutsalg.

En Sushibølge skyller over Sørlandet

God Mat – Artikkel fra Fedrelandsvennen

Skjebnen, svarer Christian Hua (40) på hva som fikk ham til å kjøpe en sliten pub på Langbrygga i Arendal.
Jeg likte bygården og har alltid drømt om å bo i sjøkanten. Så vi flyttet fra Oslo til Sørlandet, og her trives vi.

Nå bor han med kona Mai Thanh (39) og tre døtre i andre etasje. Over restauranten som er blitt et møtested for sterke smaksopplevelser.

God Mat – Fedrelandsvennen

Fedrelandsvennen – Fusion of Asia smaksprøver

Arendalstidene

Hva betyr egentlig Sushi? er det bare rå fisk og tang, eller er det noe mer? Vi har besøkt Bonsai Sushi i Arendal for å få vite om mytene stemmer, og bakgrunnen for den mytiske, men populære retten mange har blitt så glad i.

Arendalstidende artikkel om Sushi